Skip to main content

Finnanest-lehti

Finnanest on Suomen Anestesiologiyhdistyksen äänenkannattaja. Lehden tehtävänä on edistää suomalaista anestesiologian ja tehohoidon jatko- ja täydennyskoulutusta. Tätä tehtävää lehti toteuttaa julkaisemalla yleiskatsauksia, alkuperäistutkimuksia ja tapausselostuksia ja historiallisia katsauksia anestesiologian, tehohoidon, ensihoidon ja kivunhoidon alalta sekä myös muilta lääketieteen alueilta.

Lehti julkaisee myös pääkirjoituksia, matkakertomuksia, väitöskirjan yhteenvetoja, toimitukselle osoitettuja kirjeitä, ammattiyhdistystoimintaan liittyviä kirjoituksia, sairaaloiden toimintaa esitteleviä artikkeleita, jäsenten harrastuksista kertovia artikkeleita sekä työpaikkailmoituksia.

Finnanest ilmestyy viisi kertaa vuodessa ja se postitetaan yhdistyksen jäsenille ja maamme anestesiayksiköihin. Finnanestin sisältö julkaistaan myös näillä sivuilla.

Finnanestin tekstejä luettavissa 35 vuoden ajalta

Finnanestin sivuilla ovat nähtävissä sisällysluettelot vuosilta 1975 – 2010. Lehdet ovat suoraan luettavissa PDF-tiedostoina vuoden 2000 alusta lähtien.

Ennen vuotta 2000 julkaistujen kirjoitusten tekstit  saa halutessaan verkkotoimittajalta jarkko.harju@say.fi